Neem je je relatie serieus en wil je investeren in elkaar?


Het huwelijk vraagt aandacht!
Paradijsbloem biedt materiaal om het christelijk huwelijk te versterken. Het is bedoeld voor stellen van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je kort of lang getrouwd bent.

Huwelijkstoerusting van Paradijsbloem is gegrond op Gods Woord en is praktisch opgezet. Een werkboek met praktische opdrachten geeft je veel gespreksstof en eenvoudige handvatten voor een goed en gezond huwelijk in Bijbels licht.

Een huwelijkstoerusting bestaat uit vijf avondbijeenkomsten met een aantal echtparen. Op deze avonden gaat het er vooral om dat je als echtpaar samen in gesprek bent. Daar is veel tijd voor en er wordt gezorgd voor privacy. Je hoeft niets met anderen te delen! 

Paradijsbloem werkt eraan huwelijkstoerusting te organiseren in de kerkelijke gemeenten onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad. De begeleiding vindt plaats door een ervaren echtpaar.

Wil je graag meedoen en is in jouw gemeente de Paradijsbloem onbekend? Neem dan contact op met het secretariaat via de knop ‘Stel je vraag’. Wellicht kan je ergens in jouw omgeving meedoen. 

Je kan ook besluiten om dit Werkboek (voor allebei 1 exemplaar) te kopen en de tijd te nemen om dit Werkboek samen thuis door te nemen.
 Kijk dan bij Bestellen.

Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande toerustingen bekend. Voor informatie of aanmelding mail naar info@paradijsbloem.nl.

Scroll naar boven